Başvurunuz Gönderiliyor...

Başvurunuz Bizlere Ulaşmıştır!

Teşekkürler

İşleminiz Sırasında Bir Hata Meydana Geldi

Kullanım Koşulları ve Gizlilik

Üyelik ve Kullanım Koşulları

Sitenin Mülkiyeti; Kullanım Kurallarının Kabulü

Bu Kullanım Kuralları, tüm TK Kooperatif Market siteleri dahil olmak üzere, www.kooperatifmarket.com.tr adresinde bulunan Tk Sanal Market web sitesi ve TK Kooperatif Market, iştirakleri ve bağlı kuruluşlarının cep telefonları ve çeşitli ortamlarda da dahil olmak üzere tüm siteleri ve uygulamaları için geçerlidir. ( birlikte "Site" olarak anılacaktır ). Site, Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş.(TK Kooperatif Market) tarafından işletilmektedir. SİTEYİ KULLANMAKLA, BU KULLANIM KOŞULLARINI KABUL ETMİŞ SAYILMAKTASINIZ; KABUL ETMİYORSANIZ, SİTEYİ KULLANMAMALISINIZ.

TK Kooperatif Market, kendi inisiyatifine bağlı olarak bu Kullanım Koşulları üzerinde dilediği zaman değiştirme, tadil etme, ekleme veya çıkarma yapma hakkını saklı tutar. Bu Kullanım Koşulları'nı değişikliklere karşı düzenli olarak kontrol etme sorumluluğu size aittir. Değişikliklerin yayınlanmasından sonra Site'yi kullanmaya devam etmeniz, değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bu Kullanım Koşulları'na uyduğunuz sürece, TK Kooperatif Market, kişisel, münhasır olmayan, devredilebilir olmayan ve sınırlı bir ayrıcalık olan Site'ye girme ve kullanma hakkını size vermektedir.

İçerik ve Telif Hakkı Uyarısı

Site'de yer alan her türlü metin, grafik, kullanıcı arabirimi, görsel arabirim, fotoğraf, ticari marka, logo, ses, müzik, artwork ve bilgisayar kodunun ( birlikte "İçerik" olarak anılacaktır ) mülkiyeti, kontrolü veya lisansı, söz konusu içeriğin tasarımı, yapısı, seçimi, koordinasyonu, ifadesi, "görünüm ve yapısı" ve düzenlemesi dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, TK Kooperatif Market'a veya TK Kooperatif Market'a ilgili malzemelerin lisansını veren üçüncü şahıslara aittir ve ticari takdim şekli, telif hakkı, patent ve ticari marka kanunları, çeşitli diğer fikri mülkiyet hakları ve rekabet yasaları ile korunmaktadır.

Bu Kullanım Kuralları'nda aksi açıkça belirtilmediği sürece, Site'nin hiçbir kısmı ve hiçbir İçerik TK Kooperatif Market'in önceden açık onayı olmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yayınlanamaz, yüklenemez, gösterilemez, sergilenemez, kodlanamaz, tercüme edilemez, herhangi bir şekilde başka bir bilgisayar, sunucu Web sitesi veya diğer yayın veya dağıtım ortamına veya herhangi bir ticari girişim için iletilemez veya dağıtılamaz ( "mirroring" de dahil olmak üzere).

TK Kooperatif Market tarafından Site'den indirilmek üzere sağlanan TK Kooperatif Market ürünleri ve servisleri hakkındaki tüm bilgileri (bilgi föyleri, makaleleri ve benzer malzemeleri), (1) söz konusu belgelerin tüm kopyalarından herhangi bir mülkiyet uyarısı ifadesini kaldırmamanız, (2) söz konusu bilgileri sadece kendi şahsi, ticari olmayan bilgilenme amacıyla kullanmanız ve bu bilgiyi kopyalamamanız veya herhangi bir ağa bağlı bilgisayarda veya herhangi bir ortamda yayınlamamanız, (3) söz konusu bilgide değişiklik yapmamanız ve (4) bu belgelere ilişkin ek bir beyanat veya garantide bulunmamanız kaydıyla kullanabilirsiniz. Malzemeleri indirmeniz dolayısıyla, indirilen malzemeye ilişkin herhangi bir hak, çıkar veya menfaat edinemezsiniz. TK Kooperatif Market, bu web sitesinden indirdiğiniz her türlü İçeriğin fikri mülkiyet haklarını tamamen saklı tutar.

 

 

 

 

Sitenin Kullanımı

Site'nin herhangi bir kısmına veya herhangi İçeriğe erişmek, elde etmek, kopyalamak veya izlemek için veya Site'nin veya herhangi bir İçeriğin navigasyon yapısını veya sunumunu herhangi bir şekilde çoğaltmak veya atlamak, Site vasıtasıyla kasıtlı olarak verilmeyen herhangi bir yolla herhangi bir malzeme, doküman veya bilgiyi elde etmek veya elde etmeye kalkışmak amacıyla, "deep-link" "page-scrape", "robot", "spider" veya diğer bir otomatik cihaz, program, algoritma veya metodoloji, veya bunlara benzer ya da eşdeğer manuel prosesler kullanamazsınız. TK Kooperatif Market bu tür faaliyetleri engelleme hakkını saklı tutar.

Site'nin herhangi bir bölümüne veya Site ile bağlantılı diğer sistem veya ağlara, TK Kooperatif Market sunucusuna, Site üzerinde veya Site vasıtasıyla sunulan herhangi bir servise, hacking, şifre "avcılığı" veya diğer meşru olmayan yollarla yetkisiz bir şekilde erişmeye kalkışamazsınız.

Site'nin veya Site'ye bağlı herhangi bir ağın savunmasızlığını inceleyemez, tarayamaz veya test edemez, Site veya Site'ye bağlı herhangi bir ağ üzerindeki güvenlik veya doğrulama önlemlerini ihlal edemezsiniz. Site'nin herhangi bir diğer kullanıcısı veya ziyaretçisi ya da TK Kooperatif Market'in başka bir müşterisine ait bilgileri, size ait olmayan herhangi bir TK Kooperatif Market hesabı dahil olmak üzere, kaynağına kadar takip edemez veya takip etme girişiminde bulunamazsınız. Site'yi veya Site üzerinde veya Site vasıtasıyla verilen herhangi bir servisi veya bilgiyi, Site tarafından belirtildiği şekilde kendi bilgileriniz hariç kişisel bilgiler de dahil ama bunlarla sınırlı olmamak üzere açıklamak amacıyla kullanamazsınız.

Site'nin ya da TK Kooperatif Market'in sistem veya ağlarına, Site'ye veya TK Kooperatif Market'e bağlı herhangi bir sistem ya da şebekenin altyapısına makul olmayan veya orantısız büyüklükte bir yük getiren her türlü aksiyondan kaçınmanız gerekmektedir.

Site'nin veya Site üzerinde yürütülen herhangi bir işlemin doğru çalışmasını veya Site'nin başka bir şahıs tarafından güvenli kullanımını etkileyebilecek herhangi bir cihaz, yazılım veya rutin kullanamazsınız.

Site üzerinde veya Site vasıtasıyla ya da Site üzerinden sunulan herhangi bir servis aracılığıyla TK Kooperatif Market'a gönderdiğiniz mesaj veya iletinin kaynağını saklamak amacıyla taklit başlıklar veya tanımlayıcılar kullanamazsınız. Başka biri gibi veya başka birini temsil ediyor gibi davranamaz veya başka bir şahıs veya kuruluşu taklit edemezsiniz.

Site'yi veya herhangi bir İçeriği kanuni olmayan veya işbu Kullanım Kuralları'nda yasaklanan bir amaç için veya herhangi bir yasa dışı faaliyet ya da TK Kooperatif Market'in veya başkalarının haklarını ihlal eden başka bir faaliyetin yürütülmesini sağlamak amacıyla kullanamazsınız.

Görüşler, Yorumlar, Sunumlar ve Diğer İletiler

Görüş, yorum ve diğer ileti, fotoğraf veya videolar ( birlikte "Kullanıcı İçeriği" olarak anılacaktır ), verilen Kullanıcı İçeriği iş bu Kullanım Kuralları'na ve Yorum Kurallarımıza uygun olarak sunulduğu takdirde kabul edilmektedir.

Site üzerinden sunulan her türlü Kullanıcı İçeriğinin doğru olduğunu, yürürlükteki kanun, yönetmelik, TK Kooperatif Market kural veya politikalarının ihlal etmeyeceğini veya ihlalini kolaylaştırmayacağını, telif hakkı, marka, gizlilik veya reklam hakları gibi fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere üçüncü şahıs haklarını ihlal etmeyeceğini, herhangi bir şahsa veya kuruluşa zarar vermeyeceğini gönderici tarafından kabul edilmiş sayılmaktadır. Site üzerinden sunulan Kullanıcı İçeriği müstehcen, yakışıksız veya tehditkar lisan ile yazılım virüsleri, siyasi kampanya, ticari teklifler, zincir mektuplar, toplu postalar veya herhangi bir "spam" içermemelidir. Ayrıca, gönderilen Kullanıcı İçeriği için herhangi bir üçüncü şahıstan ücret veya herhangi bir karşılık almadığınızı kabul etmektesiniz.

Kullanıcı İçeriğinden tamamen gönderici sorumludur ve TK Kooperatif Market gönderilen Kullanıcı İçeriğine ilişkin hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Kullanıcı İçeriğinden kaynaklanan tüm talep ve sorumluluklara karşı gönderici TK Kooperatif Market'i tazmin etmeyi kabul etmektedir. Kullanıcı İçeriğini izlemediğimizi, ancak bu kuralları, Yorum Kuralları'nı ihlal ettiğine veya başka bir nedenle bizim için, diğer TK Kooperatif Market ziyaretçileri veya üçüncü bir şahıs için zararlı olduğuna tamamen kendi inisiyatifimize dayanarak kanaat getirdiğimiz Kullanıcı İçeriği dahil olmak üzere, herhangi bir sebeple her türlü Kullanıcı İçeriğini inceleme ve kaldırma hakkını saklı tuttuğumuzu kabul etmektesiniz.

Gönderdiğiniz her türlü Kullanıcı İçeriği için, TK Kooperatif Market'e söz konusu içeriği kullanma, kopyalama, değiştirme, silme, uyarlama, yayınlama, tercüme ettirme, buna dayalı türev eserler oluşturma, satma ve dağıtma hakkını ve söz konusu içeriği size herhangi bir ücret ödemeden dünya genelinde herhangi bir form, ortam veya teknolojiye aktarma hakkını, süresiz, geri dönülemez, telifsiz, devredilebilir bir hak ve lisans olarak vermektesiniz. Bu sebeple, bize lisansını vermek istemediğiniz herhangi bir yorumu, gizli bilgiler veya öykülerini, ürün fikirlerini, bilgisayar kodunu veya orijinal artwork gibi şeyleri bize göndermeyiniz. Ayrıca, gönderdiğiniz Kullanıcı İçeriği ile birlikte verilen ismin kullanma hakkını da TK Kooperatif Market'e vermektesiniz.

Kullanıcı İçeriğini göndermek için gerçek e-posta adresinizi vermeniz gerekmektedir. Gönderdiğiniz her türlü içerik İnternet kanalıyla yönlendirilecektir ve Kullanıcı İçeriğinin gizliliğine ilişkin herhangi bir beklentinizin olmayacağını kabul etmektesiniz. Değerlendirmeniz ve yorumunuzla ilgili olarak, e-posta adresinizi göndererek, TK Kooperatif Market ve üçüncü şahıs servis sağlayıcılarının e-posta adresinizi, yorumunuzla ilgili olarak sizinle irtibat kurmak veya diğer idari amaçlar için kullanabileceklerini kabul etmektesiniz, bununla beraber TK Kooperatif Market'in herhangi bir Kullanıcı İçeriğine yanıt verme yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Satın Almalar; Diğer Kurallar

Yarışmalar, promosyonlar ve diğer benzer özellikler dahil olmak üzere mal veya hizmet alımına ve Site'nin belli kısımlarının veya özelliklerine ilişkin ek kurallar uygulanabilir ve söz konusu kuralların tamamı, bu referansla iş bu Kullanım Kurallarının bir parçası haline gelir. Söz konusu servis veya özelliği kullanmak için yeterli yasal yaşta olduğunuzun beyan edilmesi dahil olmak üzere, söz konusu ek kurala uymayı kabul etmektesiniz. İş bu Kullanım Kuralları ve Site'nin belli bir kısmı ya da Site üzerinden ya da Site vasıtasıyla sunulan herhangi bir hizmet için yayınlanmış veya geçerli kurallar arasında bir farklılık olması durumunda, Site'nin ilgili kısmının veya spesifik hizmetin kullanımında söz konusu diğer kurallar geçerli olacaktır.

Varsa TK Kooperatif Market'in ürün ve hizmetlerine ilişkin yükümlülükleri bu ürün ve hizmetlerin verilmesine ilişkin anlaşmalara tabidir ve bu Site'de yazılı hiçbir şey söz konusu anlaşmaları değiştirici nitelikte değildir.

TK Kooperatif Market, tek bir ürüne ilişkin büyük siparişler veya birçok ürüne ilişkin büyük siparişler için ek indirim teklif etmemektedir. TK Kooperatif Market satın alma miktarlarını sınırlama hakkını saklı tutar. TK Kooperatif Market, Site üzerinde sunulan ürün veya hizmetlerde veya söz konusu ürün ya da hizmetlerin geçerli fiyatlarında dilediği zaman haber vermeden değişiklik yapabilir. Ürünlere ve hizmetlere ilişkin Site üzerindeki malzemeler güncelliğini yitirebilir ve TK Kooperatif Market Site üzerindeki söz konusu ürün ve hizmetlere ilişkin malzemeleri güncelleme taahhüdünde bulunmamaktadır.

Hesaplar, Şifreler ve Güvenlik

Site üzerinde veya Site vasıtasıyla sunulan belli özellikler veya hizmetler, bir hesap açmanızı (e-posta ve şifre oluşturmanızı) gerektirmektedir. Şifreniz dahil olmak üzere hesabınızda bulunan bilginin gizliliğini koruma sorumluluğu ve bu bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini sağlayamamanız halinde hesabınızda gerçekleşen hür türlü faaliyete ilişkin sorumluluk tamamen tarafınıza aittir. Hesabınızın veya şifrenizin her türlü yetkisiz kullanımını ya da diğer güvenlik ihlallerini derhal TK Kooperatif Market'e bildirmeyi kabul etmektesiniz. Hesap bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini sağlayamamanız sonucunda başka birinin sizin TK Kooperatif Market kimliğinizi, e-postanızı, şifre veya hesabınızı kullanması nedeniyle TK Kooperatif Market'in veya Site'nin diğer başka bir kullanıcısı veya ziyaretçisinin uğrayacağı zararlardan sorumlu tutulabilirsiniz.

Başka birinin e-postasını, şifresini veya hesabını, söz konusu e-posta, şifre veya hesabın sahibinin açık izni ve onayı olmadan kullanamazsınız. TK Kooperatif Market, bu yükümlülüklere uymamanız sonucu ortaya çıkacak hiçbir zarar veya kayıptan sorumlu olamaz ve olmayacaktır.

Gizlilik

Bu Site'nin kullanımında TK Kooperatif Market'in Gizlilik Politikası geçerlidir ve söz konusu politikanın koşulları, bu referans vasıtasıyla işbu Kullanım Kuralları'nın bir parçası yapılmıştır. Ayrıca, Site'yi kullanmakla, internet iletimlerinin hiçbir zaman tamamen özel veya güvenli olmayacağını kabul etmektesiniz.

Diğer Sitelere ve TK Kooperatif Market Sitesi'ne Bağlantılar

Bu Site, diğer bağımsız üçüncü şahıs Web sitelerine ( birlikte "Bağlantılı Siteler" olarak anılacaktır ) bağlantılar içerebilir. Bu Bağlantılı Siteler sadece ziyaretçilerimize kolaylık sağlamak amacıyla verilmiştir. Söz konusu Bağlantılı Siteler, TK Kooperatif Market'in kontrolü altında değildir ve TK Kooperatif Market, söz konusu Bağlantılı Sitelerde yer alan bilgi veya malzemeler dahil olmak üzere Bağlantılı Sitelerin içeriğinden sorumlu değildir. Bu Bağlantılı Sitelerle etkileşiminize ilişkin olarak kendi bağımsız değerlendirmenizi yapmanız gerekmektedir.

Uyarılar

TK Kooperatif Market, site'nin veya site'nin herhangi bir içeriği, servisi veya özelliğinin hatasız, kesintisiz olacağını ya da herhangi bir kusurun düzeltileceğini, sitenin tarafınızca kullanımının belirli sonuçlar sağlayacağını vaat etmez. Site ve içeriği "olduğu gibi" ve "olduğu kadarıyla" verilmektedir. Site'de yer alan tüm bilgiler haber vermeden değiştirilebilir. TK Kooperatif Market, site'den indirdiğiniz herhangi bir dosyanın veya diğer verinin virüsler, bulaşıcı veya yok edici özellikler taşımayacağını garanti edemez. TK Kooperatif Market, doğruluk, ihlalsizlik, ticarilik ve belli bir amaca uygunluk dahil olmak üzere açık veya gizli her türlü garantiyi reddeder. TK Kooperatif Market sitenin ve/veya herhangi bir TK Kooperatif Market hizmetinin tarafınızca kullanımı ile ilgili olarak üçüncü şahısların hal, ihmal ve davranışına ilişkin her türlü sorumluluğu reddeder. Sitenin ve bağlantılı sitelerin tarafınızca kullanımına ilişkin tüm sorumluluk size aittir. Site veya içeriğiyle ilgili her türlü memnuniyetsizliğe ilişkin olarak yapmanız gereken site'nin veya söz konusu içeriğin kullanımına son vermektir ki bu da taraflar arasındaki anlaşmanın bir parçasıdır.

Yukarıda yazılanların genelliğine zarar gelmeksizin, TK Kooperatif Market her bir ürün tanımının doğruluğu veya eksiksizliğine ilişkin her türlü sorumluluğu reddeder. Tüm ürün tanımları ürünün tedarikçisinden alınmaktadır.

Yukarıdaki uyarı sadece herhangi bir yüklenimi yerine getirmeme, hata, ihmal, kesinti, silme, kusur, işletim veya iletimde gecikme, bilgisayar virüsü, iletişim hattı arızası, hırsızlık, imha, yetkisiz erişim, değişiklik veya kullanım, sözleşme ihlali, haksız fiil, özensizlik veya diğer hukuki sebep sonucu ortaya çıkan kayıp, sorumluluk veya hasarlar için geçerlidir.

Bu web sitesinde gösterilen ürünlerin renkleri mümkün olduğunca doğru gösterilmeye çalışılmaktadır. Bununla beraber, renkler monitörünüze bağlı olduğundan, monitör ekranınızın herhangi bir rengi doğru göstereceği garanti edilememektedir.

TK Kooperatif Market dilediği zaman aşağıda sayılan eylemleri haber vermeden yapma hakkına sahiptir: (1) Site veya Site'nin herhangi bir kısmının işletimini veya erişimini herhangi bir sebeple değiştirme, durdurma veya iptal etme; (2) Site'yi veya Site'nin herhangi bir kısmını ve geçerli politika veya kuralları değiştirme; (3) olağan veya olağandışı bakım, hata düzeltimi veya diğer değişiklikleri yapmak için Site veya Site'nin herhangi bir kısmının işletimine ara verme ve (4) ürünlerin sipariş miktarlarına ilişkin sınırlamalar uygulama.

Tazminat

Siteyi kullanımınızdan doğan dolandırıcılık amaçlı durumlarda, TK Kooperatif Market aleyhinde herhangi bir üçüncü şahıs tarafından öne sürülebilecek her türlü talep, zarar, sorumluluk, iddia veya gidere karşı (vekalet ücretleri dahil olmak üzere) TK Kooperatif Market'i, memurlarını, müdürlerini, hissedarlarını, çalışanlarını, acentelerini, iştiraklerini ve bağlı kuruluşlarını muaf tutmayı ve tazmin etmeyi kabul etmektesiniz.

Kullanım Kurallarının İhlali

Site'nin tarafınızca kullanımı ile ilgili herhangi bir soruşturma veya şikayet ile ilgili olarak veya TK Kooperatif Market'in hakları veya mülkiyeti ya da TK Kooperatif Market müşterileri dahil olmak üzere Site'nin ziyaretçileri veya kullanıcılarının hakları ve mülkiyetine zarar verebilecek veya müdahalede bulunabilecek herhangi bir kişiyi tanımlamak, bu kişiyle irtibat kurmak veya aleyhinde yasal işlem başlatmak için bilgi paylaşımının gerekli olduğunu tespit etmemiz halinde, TK Kooperatif Market'in, hakkınızdaki bilgileri (kimlik bilgileriniz dahil olmak üzere) paylaşabileceğini kabul etmektesiniz. TK Kooperatif Market, yürürlükteki herhangi bir kanun, yönetmelik, yasal süreç veya resmi talebe uymak için gerekli gördüğü bilgileri paylaşma hakkını saklı tutar. TK Kooperatif Market, ayrıca yürürlükteki kanunun bu tür bir paylaşımı gerektirdiğini veya müsaade ettiğini tespit ettiği takdirde, dolandırıcılıktan korunma amacı ile diğer şirket ve kurumlarla bilgi alışverişi dahil olmak üzere, bilgilerinizi açıklayabilecektir.

TK Kooperatif Market ile Site aracılığıyla veya Site üzerinden veya Site vasıtasıyla sunulan herhangi bir hizmet aracılığıyla gönderdiğiniz ileti veya iletişimi TK Kooperatif Market'in saklayabileceğini ve kanunen gerektiği takdirde ya da TK Kooperatif Market (1) yasal sürece uymak, (2) işbu Kullanım Kuralları'nı tatbik etmek, (3) söz konusu verilerin başkalarının haklarını ihlal ettiğine dair iddialara yanıt vermek veya (4) TK Kooperatif Market'in, çalışanlarının, Site'nin kullanıcı ve ziyaretçilerinin ve kamu haklarını, mülkiyetini veya güvenliğini korumak amacıyla bu tür bir saklama veya paylaşımın gerekli olduğunu düşündüğü takdirde söz konusu verileri paylaşabilir.

İşbu Kullanım Kuralları'nı veya toptan siparişte bulunma gibi, Site'nin tarafınızca kullanımı ile ilgili diğer anlaşma veya kuralları ihlal ettiğinizin tespit edilmesi halinde, TK Kooperatif Market'in kendi inisiyatifine dayanarak ve önceden haber vermeden Site'ye erişiminizi iptal edebileceğini ve/veya gelecekte Site'ye erişiminizi engelleyebileceğini kabul etmektesiniz. İşbu Kullanım Kuralları'nın her türlü ihlalinin kanunsuz ve haksız bir uygulama teşkil edeceğini, TK Kooperatif Market için telafisi mümkün olmayan zararlara yol açabileceğini kabul etmektesiniz.

TK Kooperatif Market'in, kendi inisiyatifine dayanarak ve önceden haber vermeden Site'ye erişiminizi bir nedene dayanarak iptal edebileceğini ve sebeplerin (sayılanlarla sınırlı olmamak kaydıyla), (1) kanun icra mercilerinin veya diğer resmi makamların talepleri, (2) tarafınızca yapılan bir talep, (3) Site'nin ya da Site üzerinden veya Site vasıtasıyla sunulan bir hizmetin sonlandırılması veya önemli ölçüde değiştirilmesi veya (4) beklenmedik teknik husus veya problemleri içerebileceğini kabul etmektesiniz.

TK Kooperatif Market işbu Kullanım Kuralları'nın ihlali nedeniyle aleyhinizde herhangi bir yasal işlem başlattığı takdirde, TK Kooperatif Market, TK Kooperatif Market'e tanınan diğer haklara ek olarak söz konusu işlemin makul vekalet ücretleri ve masraflarını sizden tahsil etmeye yetkilidir ve siz de söz konusu masrafları ödemeyi kabul etmektesiniz. TK Kooperatif Market'in işbu Kullanım Kuralları'nın ihlali sonucunda Site'ye erişiminizin feshedilmesi nedeniyle tarafınıza veya üçüncü bir şahsa karşı sorumlu olmayacağını kabul etmektesiniz.

Geçerli Kanun, Anlaşmazlıkların Çözümü

Site'ye erişiminiz veya Site'nin kullanımı ile ilgili tüm hususların, tüm ihtilaflar dahil olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabi olacağını ve Ankara Mahkemeleri'nin yetkisini kabul etmektesiniz.

TK Kooperatif Market ve tarafınız arasında Site'nin kullanımı ile ilgili olarak bir anlaşmazlık veya farklılık oluşması durumunda, taraflar derhal, söz konusu anlaşmazlığı iyi niyet çerçevesinde çözümlemeye çaba sarf edeceklerdir. Söz konusu anlaşmazlığın makul bir süre içinde (otuz (30) günü aşmamak kaydıyla) çözümlenememesi durumunda, tarafların herhangi biri söz konusu anlaşmazlık veya farklılığı arabuluculuğa götürebilir. Anlaşmazlık arabuluculuk yoluyla çözümlenemezse, taraflar yürürlükteki kanun uyarınca sahip oldukları her türlü hak veya kanun yolunu izlemekte serbesttirler.

Yasaklanan Yerlerde Geçersizlik

TK Kooperatif Market, www.kooperatifmarket.com.tr Sitesi'ni Ankara'daki lokasyonundan yönetmekte ve işletmektedir; diğer TK Kooperatif Market siteleri Ankara dışındaki çeşitli lokasyonlardan yönetilebilir ve işletilebilir. Site dünya çapında erişebilir olmasına rağmen, Site aracılığıyla veya Site üzerinde tartışılan, atıfta bulunulan, sağlanan veya sunulan tüm özellikler, ürünler veya hizmetler tüm şahıslara veya tüm coğrafi bölgelere yönelik değildir. TK Kooperatif Market, kendi inisiyatifine dayanarak, herhangi bir şahıs veya coğrafi bölgeye herhangi bir özellik, ürün veya hizmetin tedarikini veya miktarını kısıtlama hakkını saklı tutar. Site üzerinde yapılan her türlü özellik, ürün veya hizmet teklifi, sitenin hizmet vermediği yerlerde geçersizdir. Site'nin faaliyet gösterdiği coğrafi bölgeler dışından Site'ye eriştiğiniz takdirde, inisiyatif ve yürürlükteki yerel kanunlara uyma sorumluluğu tamamen size aittir.

Diğer Hükümler

İşbu Kullanım Kuralları'nın herhangi bir hükmünün yetkili bir mahkeme veya kurul tarafından geçersiz veya uygulanamaz ilan edilmesi halinde, söz konusu hükümler, asgari ölçüde kısıtlanacak veya kaldırılacak ve işbu Kullanım Kuralları'nın geçerliliğinin devam edebilmesi için bu Kullanım Kuralları'nın amacına yakın geçerli bir hükümle değiştirilecektir. İşbu Kullanım Kuralları, tarafınız ve TK Kooperatif Market arasında Site'nin kullanımına ilişkin anlaşmanın bütününü temsil eder ve tarafınız ve TK Kooperatif Market arasında söz konusu kullanıma ilişkin olarak önceden yapılmış diğer tüm sözlü veya yazılı anlaşma veya ön anlaşmaları iptal eder. Tarafınızın TK Kooperatif Market'la yapacağı bir satın alma anlaşmasında aksi belirtilmediği sürece, TK Kooperatif Market işbu Kullanım Kuralları'na aykırı herhangi bir teklifi kabul etmeyecektir ve bu türden tüm teklifler kesin olarak reddedilir. TK Kooperatif Market'in işbu Kullanım Kuralları'nın kesin olarak uygulanmasında ısrar etmemesi, TK Kooperatif Market'in herhangi bir hükümden veya işbu Kullanım Kuralları'nı ileride tatbik etmekten vazgeçtiği şeklinde yorumlanmayacağı gibi TK Kooperatif Market ve tarafınız veya herhangi bir şahıs arasındaki herhangi bir davranış şeklinin, işbu Kullanım Kuralları'nın herhangi bir hükmünü değiştirdiği varsayılmayacaktır. İşbu Kullanım Kuralları, herhangi bir üçüncü şahsa herhangi bir hak veya kanun yolu tanıdığı şeklinde yorumlanmayacaktır.

TK Kooperatif Market, TK Kooperatif Market ulusal verilerine erişim sağlar ve bu nedenle coğrafi bölgenizde ilan edilmemiş TK Kooperatif Market ürünleri, programları ve hizmetlerine ilişkin referans veya çapraz referanslar içerebilir. Söz konusu referanslar, TK Kooperatif Market'un coğrafi bölgenizde söz konusu ürün, program veya hizmetleri uygulama niyeti olduğu anlamına gelmemektedir.

Geribildirim ve Bilgilendirme

Bu sitede verdiğiniz her türlü geribildirim gizli olmayan bilgi sayılacaktır. TK Kooperatif Market söz konusu bilgileri kısıtlamasız bir şekilde kullanmakta serbesttir.

Bu web sitesinde yer alan bilgiler önceden haber vermeden değiştirilebilir.


Gizlilik

Gizlilik/Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Paylaşılmasına İlişkin Rıza Beyanı

Gizliliğiniz TK Kooperatif Market için önemlidir. Bu nedenle, topladığımız, kullandığımız, açıkladığımız, işlediğimiz, paylaştığımız/aktardığımız ve sakladığımız bilgilerinize ilişkin bir Gizlilik Politikası oluşturulmuştur.

Kişisel Bilgi Toplama ve Kullanma

Kişisel veri, Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Kişisel bilgi, bir kişiyi tanımlamak veya onunla iletişim kurmak için kullanılabilecektir.

Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş’ne ait www.kooperatifmarket.com.tr internet sitesi ve mobil uygulaması; genel ve özel kampanya, promosyon, indirim, tanıtım ve benzeri olanaklar da sunan online alışveriş web hizmetidir. (Bundan böyle "Sanal Market" olarak anılacaktır).  www.kooperatifmarket.com.tr internet adresinde yer alan ve güncellenen İş Ortakları (bundan böyle "İş Ortakları" olarak anılacaktır) ile birlikte de bu hizmeti verebilecektir.

TK Kooperatif Market ile iletişim halindeyken kişisel bilgilerinizi vermeniz istenebilir. TK Kooperatif Market, bu kişisel bilgileri işbu Gizlilik Politikası'na uygun olarak paylaşabilir, işleyebilir ve kullanabilir. TK Kooperatif Market, ürünlerini, hizmetlerini, içeriğini ve reklamlarını hazırlamak ve geliştirmek için bu bilgileri diğer bilgilerle birleştirebilecektir.

Web sitemize girdiğiniz veya başka bir şekilde web sitemize verdiğiniz bilgiler (Kredi kartı bilgileriniz hariç olmak üzere) saklanmaktadır. Örneğin, bir sipariş verdiğinizde, bize kayıt olduğunuzda, bize e-posta gönderdiğinizde veya bizi aradığınızda, bir çekilişe katıldığınızda, bir kulübe veya hediye kayıtları gibi bir servise yazıldığınızda verdiğiniz bilgiler toplanmaktadır. Bu bilgiler tarafınızca herhangi bir surette verilen ve/veya otomatik ve otomatik olmayan yollarla edinilen mevcut ve/veya yeni bilgileriniz olmak üzere aşağıdakileri (bunlar ile sınırlı olmamak üzere) içerebilir:

  • Ad,soyad
  • Posta adresi
  • E-posta adresi
  • Telefon numarası
  • TC kimlik numarası
  • Alışveriş bilgisi
  • Cep telefon numaraları
  • Doğum tarihi
  • Yaşadığı şehir
  • Cinsiyet
  • Rumuz
  • Medeni durum
  • Eğitim düzeyi
  • İlgi alanları
  • Zevk ve beğeniler
  • Elektronik programlar nedeniyle ulaşılabilen lokasyon bilgisi
  • vb.

Bu bilgiler ayrıca, örneğin siparişin teslim edileceği kişinin adı ve adresi gibi, diğer insanlar hakkında verdiğiniz bilgileri de içerebilmektedir.

Sizden e-posta yoluyla şifre, kullanıcı adı, kredi kartı bilgileri veya diğer kişisel bilgileri asla talep edilmemektedir. "Phishing" adı verilen bu uygulama, kişisel bilgilerinizi çalmaya yönelik bir düzmecedir. Bizden gelmiş gibi görünen, ancak kişisel bilgilerinizi talep eden bir mesaj aldığınızda, yanıt vermemelisiniz.

Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Paylaşılmasına İlişkin Rıza Beyanınız

Yukarıda belirtilen kişisel bilgileriniz ve elektronik programlar nedeniyle ulaşılabilen lokasyon bilgileriniz, kişisel olmayan bilgileriniz, Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş tarafından mal ve hizmetlerini tanıtmak, üyelerini tanımak ve iletişimini arttırmak, imajını arttırmak, ürün, hizmet ve iletişimini geliştirmek, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve bilgilendirmeleri yapabilmek, denetim, veri analizi, araştırma, trendleri anlama, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanılmak üzere toplanmasına, veri kayıt sisteminde muhafaza edilmesine, sayılan amaçlarla TK Kooperatif Market Ailesi ile yardımcıları ile yurtiçinde ve yurtdışında ilgili yasal mevzuatın öngördüğü azami süreleri aşmamak üzere toplanmasına, kayda alınmasına, veri kayıt sisteminde muhafaza edilmesine, kullanılmasına, basılı/manyetik arşivlerde saklanmasına, sınıflandırılmasına, birleştirilmesine, aktarılmasına, transfer edilmesine, paylaşılmasına ve sair yasal mevzuat kapsamında işlenmesine izin vermektesiniz. TK Kooperatif Market Ailesi olarak bahsedilen kurumlar TK Kooperatif Market'un Yönetim Hissedarları , Yönetim Hissedarlarının ve TK Kooperatif Market’un bağlı şirketleri, iştirakleri, alt kuruluşları, işletmeleri,TK Kooperatif Market’un her türlü temsilcisi, hizmet sağlayıcısı ve/veya alt yüklenicisi ve bağlı şirketleri , GSM Operatörleri/Sosyal Paylaşım Siteleri ile TK Kooperatif Market’un hak ve/veya görevlerini devretmeyi teklif ettiği her türlü kişilerdir.

Bu üçüncü taraflar daha iyi hizmet verebilmek adına birlikte çalışılan ; promosyon, teklif ve yarışmalar hazırlanan şirketler, üye taleplerini daha doğru karşılamak ve teknik problemleri ortadan kaldırabilmek adına yardımı alınan tedarikçiler, pazarlama ve reklam işlemlerinin desteklemesi ve geliştirmesi için danışmanlık alınan ajanslardır. Bu bilgileri kullanacak olan kurumlar gizlilik politikası ve veri koruması gereğince yalnızca belirtilen eylem için bilgilerinize ulaşabilecektir.

TK Kooperatif Market, datalarınızı, kişisel bilgilerinizi kar amacıyla "satmayacağı" hususunda söz verir, bilgilerinizi sadece belirtilen şekilde ve amaçlar için kullanacağını, iznine (onayına, rızasına) ve kanunlara aykırı kullanmayacağını taahhüt eder.

Kişisel bilgilerinizin kullanımı ve Kişisel Veri Sahibinin Hakları

  • Topladığımız kişisel bilgiler TK Kooperatif Market'un en son ürün duyuruları ve gelecekteki etkinlikleri hakkında sizi bilgilendirmemize olanak vermektedir. Ayrıca, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı geliştirmemize yardımcı olmaktadır. Duyuru listemizde yer almak istemiyorsanız, tercihlerinizi güncelleyerek dilediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.
  • Kişisel bilgiler ayrıca, ürünlerimizi, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı tasarlamak, sunmak ve geliştirmek için kullanılmaktadır.
  • Zaman zaman kişisel bilgiler, satın almalar hakkındaki mesajlar, kurallar, koşullar ve politikalarımızdaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilmektedir.
  • Kişisel bilgileriniz, TK Kooperatif Market ürünleri, hizmetleri ve müşteri iletişimini geliştirmek için denetim, veri analizi ve araştırma gibi amaçlarla kullanılabilecektir.
  • Bir çekiliş, yarışma veya benzer bir promosyona katıldığınızda, bilgileriniz bu programların yönetiminde kullanılabilecektir.
  • Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş. veritabanında kayıtlı bilgileriniz hakkında sorgulama yapmak, kişisel bilgilerinizi düzeltmek/güncellemek ve veri paylaşım tercihlerini değiştirmek isterseniz bu talebinizi şu kanallar vasıtasıyla yapabilirsiniz: +90 312 281 24 00 telefon numarası TK Kooperatif Market Müşteri Hizmetleri Merkezi / www.kooperatifmarket.com.tr
  • Aksini belirtmedikçe, üyeliğiniz sonlandığında da, bu madde kapsamında sayılan benzeri amaçlar doğrultusunda, mevcut verilerinizin muhafaza edilmesini, paylaşılmasını, işlenmesini kabul etmektesiniz.
  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini, yurt içinde ve yurt dışında 3. kişilere aktarılıp aktarılmadığını öğrenme, kişisel verileriniz işlenmişse ya da 3. kişilere aktarılmışsa buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, bu verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’da yer alan diğer haklarınızı talep etme hakkına sahipsiniz.
  • Kampanya veya fırsatlar sözkonusu olursa, Sanal Market web sitesi için size verilen kullanıcı adı ve/veya şifreyi ve/veya kampanya veya fırsattan yararlanmak için oluşturduğunuz başkaca herhangi bir bilgiyi başkasına vermemeli, kullandırmamalısınız. Bunların saklanmasından sorumlu olduğunuzdan, sizin veya başkası tarafından kötüye kullanıldığı, programların suistimal edildiği, beyan ettiğiniz bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı/eksik olduğu tespit edilirse Sanal Market web sitesi üyeliğinize ilişkin her türlü hak ve kazanımlarınız geri alınacak, üyeliğiniz sonlandırılabilecek veya diğer tedbirler uygulanabilecektir. Bu kapsamda mevcut kişisel verileriniz Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş. tarafından anonim hale getirilebilecektir. Bu konularda doğabilecek ihtilaflardan tüm sorumluluk tarafınıza ait olacağı gibi web sitesi üyeliğine ilişkin tüm haklar da kaybedilecektir.web sitesi üyeliğinden yararlanmanızı sağlayan iletişim aracının, pazarlama kanalının, iletişim bilgilerinizin veya ileride devreye alınabilecek kart harici aracın kaybolması, çalınması halinde, bu durumu çağrı merkezine bildirmeniz gerekmektedir. Bildirim yapılıncaya kadar doğabilecek her türlü zarardan sorumlu olduğunuz kabul edilmektedir.
  • TK Kooperatif Market ve İş Ortakları, web sitesi hizmet şartlarını değiştirebilir, durdurabilir, üyeliği iptal edebilir.
  • Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş. yasal mevzuat çerçevesinde zorunlu kılınan durumlarda dahil olmak üzere muhtelif zamanlarda işbu “Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Paylaşılmasına İlişkin Rıza Beyanı”nda değişiklik yapabilecek olup, Üye yapılan değişiklikleri www.kooperatifmarket.com.tr adresinden takip edebilecektir.

Kişisel Olmayan Bilgi Toplama ve Kullanma

Herhangi bir bireyle doğrudan ilişkisi olmayan veriler niteliğindeki kişisel olmayan bilgileriniz de toplanabilmektedir. Kişisel olmayan bilgileriniz herhangi bir amaç için toplanabilir, kullanılabilir, aktarılabilir veya açıklanabilir. Topladığımız kişisel olmayan bilgilere ve bunları nasıl kullandığımıza dair örnekler aşağıda verilmiştir:

  • Meslek, lisan, alan kodu, Site'nin kullanıldığı lokasyon ve saat gibi bilgileri, müşteri davranışını daha iyi anlayabilmek, ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve reklamlarımızı geliştirmek amacıyla toplanabilmektedir.
  • Web sitemizden ve diğer ürün ve hizmetlerimizden müşteri faaliyetlerine ilişkin bilgiler toplanabilmektedir. Bu bilgiler bir araya getirilerek, müşterilerimize daha faydalı bilgiler sağlamak ve web sitemizin, ürünlerimizin ve hizmetlerimizin en çok ilgi çeken kısımlarını anlamak için kullanılmaktadır. Birleştirilen veriler, işbu Gizlilik Politikası bakımından kişisel olmayan bilgi olarak değerlendirilir.
  • Kişisel olmayan bilgileri kişisel bilgilerle birleştirdiğimizde, birleştirilmiş bilgiler, birleşik kaldığı sürece kişisel bilgi olarak kabul edilmektedir.

Cookie'ler ve Diğer Teknolojiler

Sanal Market hizmeti kapsamında üyenin internet deneyimini geliştirmek gibi çeşitli amaçlarla çerez (cookie) adı verilen teknik iletişim dosyaları (sabit sürücünüze yerleşen küçük dosyalar) kullanmaktadır. Çerezler yardımıyla toplanan kişisel veriler, işbu metinde belirlenen amaçlarla İş ortakları ile paylaşılabilecektir. www.kooperatifmarket.com.tr adresinden ve/veya tarayıcı ayarları aracılığı ile çerezlere ilişkin tercihlerini ayarlayabilir ve yönetebilirsiniz.

TK Kooperatif Market web sitesi, online servisleri, interaktif uygulamaları, e-posta mesajları ve reklamları "cookie"ler , "pixel tag"leri ve "web beacon"ları gibi diğer teknolojileri kullanabilmektedir. Bu teknolojiler, kullanıcı davranışını daha iyi anlamamıza yardımcı olup, insanların web sitemizin hangi bölümlerini ziyaret ettiklerini göstermekte, reklamların ve web aramalarının etkinliğini ölçmektedir. Cookie'ler ve diğer teknolojilerle toplanan bilgiler kişisel olmayan bilgiler olarak kabul edilmektedir.

TK Kooperatif Market ve ortakları, mobil reklamcılık hizmetlerinde cookie ve diğer teknolojileri, verilen reklamı kaç kez gördüğünüzü kontrol etmek, ilginizi çeken reklamları yayınlamak ve reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek için kullanmaktadırlar.

Cookie'ler ve diğer teknolojiler, web sitemizi, online hizmetlerimizi ve uygulamalarımızı kullandığınız zaman kişisel bilgilerinizi anımsamak için de kullanılmaktadır. Bu durumlarda amacımız, TK Kooperatif Market'teki deneyiminizi kolaylaştırmak ve kişiselleştirmektir. Örneğin, adınızı bilmemiz, TK Kooperatif Market Sanal Market'i bir sonraki ziyaretinizde sizi anımsamamızı sağlamaktadır. Coğrafi konum tercihinizi bilmemiz, özel ve kolaylaştırılmış bir alışveriş deneyimi sunmamıza olanak vermektedir.

Çoğu web sitesinde olduğu gibi, İnternet Protokolü (IP) adresleri, tarayıcı tipi ve lisanı, internet servis sağlayıcısı (ISP), referans ve çıkış sayfaları, işletim sistemi, tarih/zaman damgası ve tıklama verileri gibi bazı bilgiler otomatik olarak toplanmakta ve kaydedilmektedir.

Bu bilgiler, trendleri anlamak ve analiz etmek, siteyi yönetmek, sitedeki kullanıcı davranışını öğrenmek ve bütün olarak kullanıcı tabanımız hakkında demografik bilgiler toplamak için kullanılmaktadır. TK Kooperatif Market, bu bilgileri, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanabilecektir.

Bazı e-posta mesajlarımızda, TK Kooperatif Market web sitesi üzerindeki içeriğe bağlanan link tıklama URL'leri kullanılmaktadır. Müşteriler bu URL'lerden birine tıkladıklarında, web sitemizdeki hedef sayfaya ulaşmadan önce ayrı bir web sunucusundan geçerler. Bu link tıklama verileri, belli konulara olan ilgiyi belirlemek ve müşteri iletişimimizin etkinliğini ölçmek amacıyla izlenmektedir. Bu şekilde izlenmek istemiyorsanız, e-posta mesajlarında gelen metin veya grafik linklerine tıklamamalısınız.

Pixel tag'leri, kullanıcıların okuyabilecekleri bir formatta e-posta göndermemize olanak vermekte ve e-postanın açılıp açılmadığını bize göstermektedir. Bu bilgiler, müşterilerimize gönderilen mesajları azaltmak veya ortadan kaldırmak için kullanılabilmektedir.

Üçüncü Şahıslarla Paylaşım

TK Kooperatif Market, belli kişisel veya kişisel olmayan bilgileri, ürün ve hizmet sağlamak veya TK Kooperatif Market'un müşterilere yönelik pazarlama faaliyetlerine yardımcı olmak amacıyla TK Kooperatif Market'la çalışan stratejik ortaklara verebilmektedir. Bu ortaklar www.kooperatifmarket.com.tr adresinde paylaşılmakta olup, zaman zaman güncellenmektedir. Kişisel bilgiler sadece ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve reklamlarımızı geliştirmek amacıyla ve Gizlilik Politikamızın kurallarına uygun olarak TK Kooperatif Market tarafından yurtiçi ve yurtdışında paylaşılabilecektir. Bu sözleşmenin imzası ile kişisel verilerinizin anılan ortaklarla paylaşımına da ayrıca izin verdiğiniz kabul edilmektedir.

TK Kooperatif Market, kümüle (toplu) Kullanıcı bilgilerini ad-soyad bilgilerini içermeyecek şekilde iş ortakları (yatırımcıları dahil), basın gibi üçüncü şahıslar ile paylaşabilir.

Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş, TK Kooperatif Markete hizmet veren tedarikçi veya ifa yardımcılarından alınan hizmetin/ürünün kapsamına göre kişisel bilgilerinizi paylaşmamız gerekirse, bu hizmet sağlayıcılarla kişisel bilgilerin güvenliğinin sağlanması için gizlilik anlaşması dahilinde uygun güvenlik tedbirlerine sahip olmalarını zorunlu kılıp, kendi maksatları doğrultusunda sizin kişisel bilgilerinizi kullanmalarını veya diğerlerine kişisel bilgilerinizi ifşa etmelerini yasaklamaktadır.

Güvenli Alışveriş

Kredi kartı numaranız online kredi kartı uygulamamız tarafından şifrelenerek bankanıza iletilmekte ve üçüncü şahıslarla asla paylaşılmamaktadır.

TK Kooperatif Market, tamamen kendi insiyatifinde olmak üzere, müşterilerinin sipariş tamamlamaları için 3D ödeme seçeneğini zorunlu kılabilir.

Servis Sağlayıcılar

TK Kooperatif Market, kişisel bilgileri, ürünlerin size teslimatını yapan, müşteri verilerini yöneten ve geliştiren ve müşteri hizmeti sağlayan servis sağlayıcı şirketlerle paylaşmaktadır. Bu şirketler, bilgilerinizi korumakla yükümlüdür ve TK Kooperatif Market'un çalıştığı her yerde bulunabilirler.

Diğerleri

Yaşadığınız ülke içindeki veya dışında kanun, hukuki süreç, davalar ve/veya halktan veya kamu yetkililerinden gelen talep ile TK Kooperatif Market'in kişisel bilgilerinizi açıklaması gerekebilir. Ulusal güvenlik, kanunların uygulanması veya kamu için öneme sahip diğer konularda paylaşımın gerekli veya uygun olduğuna karar verildiğinde bilgileriniz açıklanabilecektir.

TK Kooperatif Market’in devri, bir başka şirket ile birleşmesi ve/veya ünvan değişikliği hallerinde de bu koşullar geçerlidir.

Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş’nin Gizlilik ve Veri Güvenliği Politikası www.kooperatifmarket.com.tr, Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatıcı Bilgi www.kooperatifmarket.com.tr web adresinde yayınlanmaktadır. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için buraya başvurabilirsiniz.

Kişisel Bilgilerin Kullanımı

Alışveriş bilgisi, isim, soyisim, cep telefon numaraları, doğum tarihi, yaşadığınız şehir, cinsiyet, gibi kişisel bilgileriniz ve elektronik programlar nedeniyle ulaşılabilen lokasyon bilgileriniz, kişisel olmayan bilgileriniz, Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş tarafından mal ve hizmetlerini tanıtmak, üyelerini tanımak ve iletişimini arttırmak, imajını arttırmak, ürün, hizmet ve iletişimini geliştirmek, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve bilgilendirmeleri yapabilmek, denetim, veri analizi, araştırma, trendleri anlama, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanılmak üzere toplanmakta, veri kayıt sisteminde muhafaza edilmekte, sayılan amaçlarla “TK Kooperatif Market Ailesi” ile yurtiçinde ve yurtdışında paylaşılmaktadır. Bu sözleşmenin imzası ile kişisel verilerinizin işlenmesine ve anılan ortaklarla paylaşımına da ayrıca izin verdiğiniz kabul edilmektedir.

TK Kooperatif Market kişisel bilgilerinizin, kaybolma, hırsızlık ve suiistimale, ayrıca yetkisiz erişim, paylaşım, değişiklik ve imhaya karşı korunması için idari, teknik ve fiziksel tedbirler dahil olmak üzere tüm önlemleri almaktadır.

TK Kooperatif Market Sanal Market gibi online servisler ile kişisel bilgilerin toplandığı tüm web sayfalarında Secure Sockets Layer (SSL) şifrelemesini kullanmaktadır. Bu servislerden ürün almak için, Safari, Firefox veya Internet Explorer gibi SSL-destekli bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Bu sayede, İnternet üzerinden iletilen kişisel bilgilerinizin gizliliğini koruyabilirsiniz.

Kişisel Bilgilerin Bütünlüğü ve Saklanması

TK Kooperatif Market, kişisel bilgilerinizi doğru, eksiksiz ve güncel bir şekilde saklamayı kolaylaştırmaktadır. Kanunen daha uzun bir saklama dönemi gerekmediği veya müsaade edilmediği sürece kişisel bilgileriniz bu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için kanunen geçerli olan süre kadar saklanmaktadır.

Kişisel Bilgilere Erişim

Site adreslerimizden hesabınıza ulaşarak, iletişim bilgilerinizin ve tercihlerinizin doğru, eksiksiz ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz.

Konum Tabanlı Servisler

TK Kooperatif Market ürünlerine ilişkin konum tabanlı servisler sağlamak amacıyla, TK Kooperatif Market ve program ortakları bilgisayarınızın veya cihazınızın gerçek zamanlı coğrafi konumu gibi hassas konum bilgilerini toplayıp, kullanıp ve paylaşabilmektedirler. Bu konum verileri sizi kişisel olarak tanımlamayacak bir şekilde isimsiz olarak toplanıp TK Kooperatif Market ve program ortakları tarafından konum tabanlı ürün ve hizmetlerin sağlanması ve geliştirilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Bu politikayı kabul etmediğiniz takdirde TK Kooperatif Market tarafından sunulan bazı konum tabanlı servisleri kullanamayacaksınız.

Üçüncü Şahıs Siteleri ve Servisleri

TK Kooperatif Market web siteleri, ürünleri, uygulamaları ve servislerinde, üçüncü şahıs web siteleri, ürünleri ve hizmetlerine ait linkler bulunabilir. Ürünlerimiz ve servislerimizle beraber üçüncü şahısların ürünleri veya servisleri kullanılabilmekte veya sunulabilmektedir. Konum verileri veya iletişim bilgileri gibi şeyleri içeren, üçüncü şahıslar tarafından toplanan bilgiler, üçüncü şahısların gizlilik politikalarına tabidirler. Üçüncü şahısların gizlilik uygulamalarını kendilerinden öğrenmenizi tavsiye ederiz.

Gizlilik Soruları

TK Kooperatif Market'un Gizlilik Politikası veya bilgi işlem konusunda sorularınız veya endişeleriniz varsa, bizimle irtibat kurunuz. TK Kooperatif Market bu Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebilir. Bu politikayı önemli bir biçimde değiştirdiğimizde, web sitemizde güncellenmiş Gizlilik Politikası ile beraber bir uyarı yayınlanacaktır.

Tk Pazarlama Ve Marketçilik A.Ş. Son Güncelleme: 29.06.2017